Lopende activiteit project Lanzhou China

Help een wees en eet bij de Chinees

Help een wees, en eet bij de Chinees! Wegens groot succes en op veler verzoek wordt deze actie dit jaar opnieuw georganiseerd!!

Wij nodigen jullie hierbij uit om lekker Chinees te komen eten voor het goede doel. In Chinees restaurant 'De Chinese Muur' in Westervoort staat er wederom een heerlijk warm buffet klaar en kun je een gezellige avond beleven met familie, vrienden, kennissen en/of mede-adoptieouders. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de veelal kansarme gehandicapte weeskinderen in een tehuis in Lanzhou, China.

Iedereen is welkom, echter het aantal plaatsen is beperkt: dus reageer snel! Datum: 30 mei 2008 vanaf 19.00 uur (restaurant vanaf 18.45 uur open). Prijs per persoon: € 37,50 (warm buffet, drankjes en koffie) Hiervan gaat ongeveer 65% naar China!

Vorig jaar heeft deze actie voldoende geld opgeleverd om 16 kinderen een jaar lang in een pleeggezin onder te brengen. Deze gezinnen worden ondersteund door middel van training van de pleegouders en met hulpmiddelen of andere extra zorg voor de gehandicapte kinderen.

Aanmelden?

Klik hier om direct aan te melden. of stuur een mail en maak per persoon € 37,50 over naar
gironummer        11.57.18
t.n.v.                 VER WERELDKINDEREN –CHINA PROJECT REGIO ARNHEM ,
Woonplaats      ARNHEM.

Deelname wordt schriftelijk bevestigd.

Terugblik naar Help een Wees en Eet bij de Chinees 2006

Terugblik naar Help een Wees en Eet bij de Chinees 2005
 

 


Help een wees en eet bij de Chinees

 

Sponsoring op andere wijze?

Voor het Wereldkind en de projecten is sponsoring onmisbaar om er een succes van te maken. Voor een bedrag van ongeveer € 0,35 per dag zijn u of uw bedrijf al Vriend van het Wereldkind.

De sponsoring kan ook in natura, zoals bloemen, levering van kramen, tekenmateriaal, digitale camera’s, verfkwasten, spelletjes, krijt, gratis diensten als fotografie, vlaggen van de adoptielanden, muziekinstrumenten, decoratie materiaal voor aankleding tenten en nog veel meer. Of wellicht heeft u zelf nog wel een veel beter idee.

Voor meer informatie (sponsorfolder aanvragen) kunt u contact opnemen met ons
Projecthulp China

Maakt u met ons het VERSCHIL?

Meer informatie?

Heeft u vragen of ideeën, mail dan naar:
 Projecthulp China

 

Deze actie wordt georganiseerd door Chines Restaurant de Chinese Muur in Westervoort en Wereldkinderen Projecthulp China.

Leden:

Jane en Marc Achterkamp

Anita en Sjaak Kleintjens